Tolga Güleç Röportajım:


Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Ahmet'i Tolga Güleç'le röportaj yaptım. Kendisine beni kırmayıp, sorularımı yanıtladığı için çok teşekkür ederim.




Kültürel Güncel: Yaşamınızdan biraz bahsedebilir misiniz? Hobileriniz/yapmaktan hoşlandığınız şeyler nelerdir? 
Tolga Güleç: 20 Eylül 1981 iskenderun doğumluyum. Aslen İzmir Karşıyakalıyım. 2003 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakultesi Tiyatro/oyunculuk bölümüne girdim. 2009'da mezun olup askere gittim, haziran ayında da bu iş için İstanbul'a yerleştim. Hobim; üretmek. Yapmaktan hoşlandığım şeyler; playstation 3 oynamak,bol bol tiyatro ve sinemaya gitmek ve kitap, dergi, gazete okumak.

K.G: Küçükken hareketli mi yoksa içine kapanık biri miydiniz? 
T.G: Hareketli bir çocuktum.



K.G:  Kendinize örnek aldığınız, işte benim idolüm dediğiniz bir oyuncu var mı? 
T.G: Yasam tarzı ve oyunculuk anlamında Ryan Gosling,Gerard Butler, Okan Bayülgen ve Haluk bilginer'i beğeniyorum.


K.G: Bir röportajınızda işletme bölümünü son sınıftayken bırakıp, Dokuz Eylül Üni. Tiyatro Bölümü Yetenek  Sınavı'na girdiğinizden 'hayatınızın riski' olarak bahsetmişsiniz. Eğer seçmeleri kazanamasaydınız ne yapardınız?
T.G: Hayatımın riskiydi belki işletmeyi bırakıp oyunculuk yetenek sınavlarına girmek. Ama ben işletmeci değil,oyuncu olmak istiyordum. Bazen risk almak gerekir hayatta. inandım ve kazandim.


K.G: Hayatınızı iki devreye ayırsanız, -birçokları tarafından tanınmanızı sağlayan- milat sizce ne olabilir?
T.G: Tabii ki bu dizi benim için bir milat olmuştur. Daha önce hep ufak tefek işler yaptım.


K.G: Sizi bugüne kadar hep dizilerde seyrettik. Hiç film teklifi aldınız mı? Ya da ilerisi için böyle bir şeyi düşünüyor musunuz?
T.G: Şu an sadece bu işe konsantreyim. Herşey henüz çok yeni, ama ilerde mutlaka sinema filmi istiyorum tabii.


K.G: Hani çok tutan dizilerin oyuncuları dizideki ismiyle anılır ya. Öyle Bir Geçer Zaman ki'deki Ahmet rolü de şimdiden üzerinize yapıştı. Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? 
T.G: Bu çok doğal bir durum. Sonuçta herkes sizi dizideki adınızla benimseyip seviyor. Tabii zaman ilerledikce kendi isminle tanıyıp sevmeye başlarlar.


K.G: Facebook ve Twitter gibi sosyal paylaşım sitelerinde sizin isminizle açılan birçok hesap var. Bunlar hakkında söylemek istediğiniz birşeyler var mı? Hayranlarınız size nasıl ulaşabilir?
T.G: Facebook ve Twitter dışında bir paylaşım sitesinde üyeliğim yok. Fake hesaplarla ilk başlarda cok uğraştım. Ama artık takmamaya gayret ediyorum. Çünkü başedilmiyor, gün geçtikçe mantar gibi çoğalıyorlar. Fake hesap olduklarını zaten "zeki" olanlar anlıyor.


K.G: Son olarak söylemek istediğiniz herhangi birşey var mı?
T.G: Dizimizi izleyen, bizi seven, sevmeyen herkese çok teşekkür ediyoruz..
K.G: Beni kırmayıp, sorularıma yanıt verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Başarılar... 

Yorumlar

Adsız dedi ki…
Tolga Güleç'i çok seviyorum. O diziyi sırf onun için izliyorum...
Adsız dedi ki…
Tolga!!! Çok seviyorum seni...
Adsız dedi ki…
Çok güzel bir röportaj olmuş... Sorular mükemmel... Cevaplar daha mükemmel... Ama Tolga daha da mükemmel!..
aysel dedi ki…
çok yakışıklı ya!
bugün İzmir'deymiş galiba. Ama gidemedim maalesef :(
Fatma dedi ki…
Çok güzel röportajlar yapmışsınız. Hepsini keyifle okudum. Tebrikler :) :)
deniz dedi ki…
çok güzel bir röportaj olmuş tebrikler :) gün geçtikçe başarınızı arttırıyorsunuz bu başarılarınızın devamını dilerim :) ama hiç bir şarkıcıyla röportaj yapmadığınızı gördüm bence müzikle uğraşan insanlarla da röportaj yapmanız blogunuzu daha da renkli bir hale getirecektir şarkıcılar ve söz yazarlarıyla da röportajlarınızı okumak istiyorum.. özellikle özgünle de röportaj yaparsanız çok memnun olurum.. her gün sabah işe gider gitmez blogunuzu açıp yeni bir şey eklemişmisiniz diye kontrol ediyorum ve bazı yazılarınızı o kadar çok beğendim ki tekrar tekrar okuyorum.. bu röportaj da onlardan biri.. gelecekte istediğiniz gibi bir kariyere, geleceğe sahip olacağınızı biliyorum çünkü bu yaşta böyle büyük işler başarmak herkese nasip olmaz.. umarım ileride geldiğiniz noktaları da buradan takip ederiz ve tüm başarılarınızın şahidi oluruz.. böyle bir blogu bize kazandırdığınız için çok teşekkürler.. :)
Kültürel Güncel dedi ki…
@deniz
Ben teşekkür ederim. Hem güzel dileğiniz, hem de isteğiniz için... :)
Sizin gibi değerli takipçilerimi görmek beni mutlu ediyor. Umarım sizlerin hoşuna gidecek başka yazılar yazmayı başarabilirim...
Sevgiler!

Bu blogdaki popüler yayınlar

Türk çizgi romanı ne durumda?

Ömer Muz Röportajım:

Kaliteli bir yerli polisiye: "Karanlıkta Koşanlar"